Kompatybilność radia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kotek12
    Classic
    • 2010
    • 38

Kompatybilność radia

Tylko przy wrzucaniu koła stoją...

A może to moje głupie przyzwyczajenie, że przy odpalaniu wciska się sprzęgło w podłogę.
    kotek12
  • dudek_t
    L&K
    • 2008
    • 1421

Kompatybilność radia

Misiaczki moje drogie Mam takie laickie pytanie....

czy oryginalne radia Skody z Octavii II przed FL pasują bez żadnych przeróbek do Octavii II po FL?? Rozmiar jest taki sam? Podłączenie na zasadzie plug and play?

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

dudek_t, było już o tym co najmniej kilka razy. Rozmiar pasuje, wtyczka pasuje, nie działa wszystka funkcjonalność (czujniki cofania, informacje z klimy itp).
      Tak na szybko jeden z wątków:
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24911 tu jest o odwrotnym kierunku przekładki, ale nie będzie działało dokładnie to samo. Dlaczego nie chcesz kupić oryginalnego radia do OIIFL?
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• dudek_t
        L&K
        • 2008
        • 1421

shado, chcę kupić Columbusa lecz będę mógł sobie na to pozwolić dopiero po nowym roku. Dotychczasowe radio Panasonica odmówiło współpracy więc pomyślałem że kupię tanie radio z Octavii II przed liftingiem na 2-3 miesiące. Kosztuje około 400zł a podstawowe radio po FL około 2 razy więcej.

Na czujnikach parkowania mi nie zależy bo pikanie jest w zupełności wystarczające a climatronica nie mam.
        Dziękuje, w takim razie kupie jakiegoś streama na ten czas i nie będę przynajmniej musiał wyłączać go ręcznie (jak nie firmowe radio).

Komentarz

Pracuję...