Misiaczki moje drogie Mam takie laickie pytanie....
czy oryginalne radia Skody z Octavii II przed FL pasują bez żadnych przeróbek do Octavii II po FL?? Rozmiar jest taki sam? Podłączenie na zasadzie plug and play?
dudek_t, było już o tym co najmniej kilka razy. Rozmiar pasuje, wtyczka pasuje, nie działa wszystka funkcjonalność (czujniki cofania, informacje z klimy itp).
Tak na szybko jeden z wątków: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24911 tu jest o odwrotnym kierunku przekładki, ale nie będzie działało dokładnie to samo. Dlaczego nie chcesz kupić oryginalnego radia do OIIFL?
shado, chcę kupić Columbusa lecz będę mógł sobie na to pozwolić dopiero po nowym roku. Dotychczasowe radio Panasonica odmówiło współpracy więc pomyślałem że kupię tanie radio z Octavii II przed liftingiem na 2-3 miesiące. Kosztuje około 400zł a podstawowe radio po FL około 2 razy więcej.
Na czujnikach parkowania mi nie zależy bo pikanie jest w zupełności wystarczające a climatronica nie mam.
Dziękuje, w takim razie kupie jakiegoś streama na ten czas i nie będę przynajmniej musiał wyłączać go ręcznie (jak nie firmowe radio).
Komentarz